Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Vremea azi, 15 ianuarie

Vineri avem soare şi vreme bună în sud şi sud-est, dar în celelalte zone se răceşte şi o să mai ningă puţin. Maximele pleacă de la minus 5 grade în depresiuni şi se opresc la 5 grade pe litoral.

Vremea în fiecare regiune

În Dobrogea şi Bărăganul găsim atmosferă însorită şi temperaturi normale pentru acest moment al anului. După prânz se ating 4…5 grade, iar la noapte se face mai frig decât în noaptea trecută şi vor fi în jur de minus 4 grade.

Mai sus, în Moldova sudică şi în nordul Munteniei, avem vreme schimbătoare şi maxime în jur de 2 grade. Pe aici apar mai mulţi nori, iar după lăsarea nopţii e posibil să ningă slab şi temperaturile coboară până la MINUS 7 grade.

În nordul Moldovei şi în Bucovina, ne-aşteaptă o zi foarte rece, cu maxime negative, cer acoperit şi ninsori trecătoare. Se mai răceşte şi pe timpul nopţii, iar temperaturile se apropie de pragul gerului.

Se face foarte frig şi în nordul Transilvaniei şi în Maramureş. Atmosfera se menţine închisă; o să mai ningă din când în când, iar pe la amiază vor fi doar minus 3 grade. Peste noapte norii se risipesc şi se instalează gerul.

Temperaturile scad şi în ţinuturile vestice. Cu greu se ating valori de zero, poate 1 grad; cerul rămâne acoperit de nori şi mai vin câteva ninsori slabe.

Şi în Transilvania avem vreme închisă şi rece. O să mai ningă şi aici, iar în zona montană înaltă, vântul va continua să sufle cu putere. Cel mai frig va fi în depresiuni, pe unde urmează o noapte geroasă, cu MINUS 13 grade în termometre.

În schimb, în Oltenia prindem vreme destul de frumoasă şi temperaturi suportabile, deocamdată. Maximele ajung pe la 2 grade, dar mai apar ceva condiţii de ninsoare pe timpul nopţii.

La fel va fi şi în ţinuturile sudice: soare, câţiva nori şi temperaturi potrivite perioadei. De mâine însă se face foarte frig şi aici.

Vremea în Bucureşti

În Bucureşti ne-aşteaptă o zi însorită, cu vânt domol şi o maximă în jur de 3 grade. La noapte se adună norii, e posibil să fulguiască şi temperatura coboară până la MINUS 5 grade.

Vremea la Munte

La munte, se anunţă o zi extrem de rece, cu ninsori trecătoare şi vânt intens. În zona înaltă din Carpaţii Meridionali şi de Curbura, vântul va sufla cu peste 75 KM/h, va viscoli ninsoarea sau va spulbera zăpadă depusă.

Sursa:stirileprotv