Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

O tânără aflată sub influența alcoolului a lovit cu mașina o autospecială de poliție

Caz șocant la Hunedoara. O tânără aflată sub influența alcoolului a lovit cu mașina o autospecială de poliție în vreme ce se deplasa în județ.

Polițiștii hunedoreni au observat în localitatea Crișcior un autoturism al cărui conducător a mărit viteza de deplasare, în momentul în care a trecut pe lângă autospeciala de poliție.

Patrula de poliție a pornit în urmărirea autoturismului, folosind mijloacele acustice și luminoase din dotare. După aproximativ 10 kilometri pe urmele șoferului fugar, în zona barajului Mihăileni, autoturismul a frânat, iar echipajul de poliție a oprit în spatele acestuia. Șoferul a dat în marșarier și a lovit autospeciala.

După ce a fost oprită, conducătoarea auto, o tânără în vârstă de 20 ani, a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,63 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiști au întocmit dosar penal pentru conducerea autovehiculul sub influenta băuturilor alcoolice.

Sursa:realitatea