Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663

O noua TEHNICA DE INSELACIUNE! ATENTIE SOFERI DIN CONSTANTA!

Atentie, soferi! In zona ICIL, exista romi care-si arunca puradeii in fata masinilor

Un internaut membru al grupului de facebook Info Trafic, a publicat seara trecuta un mesaj-avertisment catre toti soferii constanteni. “Un anunt pentru toti soferii pe bvd Ic Bratianu zona Kaufland ICIL: anumite persoane de alta etnie/natie pun copiii sau adolescenții sa sara pe mașină , ca și când șoferul nu e atent și da peste ei. Fac circ, incearca sa te facă sa cedezi si sa le oferi anunite sume de bani etc.
Dacă pățiti așa ceva, sunați imediat la 112 …cand văd ca omul pune mana pe telefon, o cam iau la fuga….daca văd ca merge, va cer bani! Drumuri bune si atentie mare va doreste Echipa Info Trafic Constanta”, a scris respectivul.
Comentariile nu au intarziat sa apara si multi localnici au confirmat ca li s-a intamplat exact acelasi lucru. Si politistii avertizeaza ca, daca ajungeti intr-o astfel de situatie, in niciun caz sa nu acceptati sa dati bani respectivilor, ci sa chemati un echipaj de la Politia Rutiera, care va investiga incidentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.