Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

SITUAȚIA TRAFICULUI LA ORA 08.00

Ora: 08:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile.

Precipitații sub formă de ninsoare ușoară se semnalează acum pe mai multe artere din județele Bistrița-Năsăud, Maramureș și Suceava.

Amintim că circulația rutieră este întreruptă în perioada sezonului rece pentru toate categoriile de autovehicule, pe:

– DN 67C (Transalpina), între kilometrii 34+800 (Rânca/GJ) şi 79+200 (Curpăt/SB);

– DN 17D  (Valea Mare/BN – Cârlibaba/SV);

– DN 1R  (Poiana Horea/CJ – Mătișești/AB).

***

Pentru preîntâmpinarea evenimentelor nedorite, recomandăm conducătorilor auto ca, înainte de a porni la drum, să se intereseze cu privire la starea traseului pe care urmează să îl parcurgă, să-şi asigure o bună vizibilitate din autovehicul, prin curățarea parbrizului, lunetei şi geamurilor laterale și să adapteze viteza la condițiile carosabilului, astfel încât să poată efectua orice manevră în condiții de siguranță.

Reamintim că pentru deplasarea pe suprafețe carosabile acoperite cu polei, gheață sau zăpadă, este obligatoriu ca autovehiculele să fie echipate cu anvelope de iarnă.