Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

ATENTIE ! Sensul giratoriu de la Antibiotice a fost inaugurat.

Autoritatile judetene au deschis ieri sensul giratoriu din fata fabriciiAntibiotice SA din comuna Valea Lupului. Practic, soferii pot folosi punctul de intoarcere de la Valea Lupului, situat in fata portii II a fabricii de medicamente din comuna ieseana. Ideea privind montarea unui sens giratoriu in fata Antibiotice SA este ceva mai veche, insa abia acum a fost pusa in practica. Tot ieri, reprezentantii Directiei Regionale de Drumuri si Poduri au prezentat doua autofreze pentru deszapezire, achizitionate recent.

“In dotarea DRDP Iasi au intrat doua autofreze noi, de capacitate 3.500 tone zapada pe ora. Fata de autofrezele din dotarea Companiei Nationale de productie sovietica, cu varste cuprinse intre 30 si 50 de ani, noile autofreze au urmatoarele avantaje: capacitatea de deszapezire este de aproape trei ori mai mare, consumul de carburant este de trei ori mai mic, sunt fiabile in exploatare, iar viteza de deplasare la locul interventiei este dubla”, au mentionat reprezentantii Prefecturii Iasi. Acestia au aratat ca in viitorul apropiat in judetul Iasi va mai ajunge o freza noua cu aceleasi caracteristici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.