Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Un autobuz al societății de transport public a luat foc în mers

Incident grav la Galaţi unde un autobuz al societăţii de transport public a luat foc în timp ce se afla pe traseu. Şoferul şi aproximativ 25 de călători s-au autoevacuat. Autobuzul a ars în totalitate. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Autobuzul se afla pe strada 1 Decembrie 1918 şi a luat foc în mers. Şoferul a observat la timp flăcările, a oprit de urgenţă autovehiculul, iar călătorii s-au autoevacuat la timp. La faţa locului au ajuns cu două autospeciale de stingere ale pompierilor, informează Adevărul.ro.

”Cauza probabilă a incendiului este scurtcircuit la compartimentul motor. Aproximativ 25 de pasageri s-au autoevacuat. Deşi intervenţia a fost rapidă, autobuzul era cuprins de flăcări în totalitate. Incendiul a fost lichidat”, a anunţat ISU Galaţi.

Potrivit reprezentanţilor societăţii de transport public Transurb Galaţi, autobuzul are o vechime de 14 ani.

Un autobuz al societății de transport public a luat foc în mers

Un incident asemănător a avut loc de curând în Sibiu

Un autocar cu 30 de pasageri a luat foc în Sibiu. Incidentul s-a produs săptămâna trecută la intrare în localitatea Șura Mare, județul Sibiu. În autocar, la momentul izbucnirii incendiului, se aflau 30 de pasageri. Din fericire, toți pasagerii au reușit să se autoevacueze la timp.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 5.40, în dimineața zilei de miercuri, 17 februarie. În autocar se aflau 30 de pasageri care mergeau la serviciu. La fața locului s-au mobilizat prompt trei autospeciale de stingere cu apă și spumă precum şi un echipaj SMURD. La sosirea forțelor la fața locului, incendiul se manifesta generalizat la întreg autocarul.

Incendiul a fost stins de pompieri, însă autocarul a ars în proporție de 80%. Ca și în cazul autocarului din Galați, cauza probabilă a producerii acestui incendiu ar fi un scurtcircuit electric la motor.

Sursa:promotor