Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Accident cu 5 mașini implicate , pe DN2E85

Un accident rutier a avut timp în dimineața zilei de joi, 25 februarie, pe DN2 E85, în apropiere de localitate Bizighești. Din datele primite de la martori, cinci autoturisme au fost implicate în accident și sunt persoane rănite.

„Prin apel 112 am fost sesizați despre faptul că pe DN2 E85 – Bizighești – a avut loc un accident rutier cu 5 autoturisme implicate. Politiștii se deplasează la fața locului pentru efectuarea cercetărilor”, a comunicat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, agent șef adjunct de poliție Lidia Brașoveanu, la scurt timp de la primirea alertei.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN2 Focșani-Mărășești, în apropierea localității Bizighești, județul Vrancea, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate cinci autoturisme. Din primele informații, o persoană este rănită, iar o alta este încarcerată.

Video aici

Sursa:promotor