Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

O tânără de 20 ani a fost grav rănită după un accident, lângă intersecția morții, Botoșani

O tânără de 20 ani a fost grav rănită după un accident produs în apropiere de intersecția drumurilor dintre Cristești către Orășeni și cel dintre Botoșani și Vorona.

Tânăra, aflată la volanul unui Audi Q5 a fost preluată de ambulanță cu fracturi multiple după ce mașina pe care o conducea a lovit un cap de pod.

Accidentul a avut loc pe drumul dinspre Cristesti spre Orăşeni Deal, când două autoturisme, un Audi condus de tânăra de 20 de ani şi un Ford condus de un tânăr de 19 ani, s-au angajat în depăşirea unui autoturism care era staţionat. “Pe timpul efectuarii manevrei, autoturismele au intrat în coliziune unul cu celalalt, ulterior autoturismul marca Audi, condus de tanara de 20 de ani a intrat într-un cap de pod”, a precizat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Sursa:monitorulbt