Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Șofer amenințat cu PISTOLUL, în trafic, la Craiova

Un şofer din Bucureşti a fost blocat în trafic şi ameninţat cu pistolul. Întâmplarea a avut loc pe un drum judeţean din Dolj. Agresorul este un localnic în vârstă de 22 de ani.

Scenele au fost filmate de o femeie care se afla în maşina şoferului ameninţat şi care a anunţat poliţia imediat după încheierea incidentului. 

Agresorul a fost identificat de către poliţie şi s-a deschis un dosar penal pentru ameninţare şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. 

“La data de 19 februaie, anul curent, poliţistii (…) au fost sesizaţi de o femeie de 33 de ani din Bucureşti cu privire la faptul că în cursul aceleaşi zile, în timp ce se deplasa pe DJ522 (…) cu un autoturism condus de un bărbat din aceeaşi localitate au fost blocaţi în trafic de un autoturism condus de un tânăr fiind totodată ameninţaţi cu un pistol”, a declarat Mihaela Sadoveanu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj. 

Un şofer din Bucureşti a fost blocat în trafic şi ameninţat cu pistolul

Poliţia a efectuat controlul corporal asupra tânărului, însă nu a fost găsit pistolul care apare în imaginile postate pe internet. Incidentul s-a produs din cauza unei depăşiri în trafic pe un drum aflat în lucru. 

Sursa:realitatea