Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Cinci persoane au fost rănite grav în accident, la ieșirea din Urziceni

Accident îngrozitor la ieşirea din Urziceni. Cinci persoane au fost rănite duminică seară şi au avut nevoie de îngrijiri medicale.  Victimele au suferit traumatisme multiple şi au rămas încarcerate după ce două maşini s-au lovit puternic.

Accidentul de circulaţie a avut loc la iesire din municipiul Urziceni către Buzău. Pompierii au ajuns de urgenţă cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, dar şi o autospecială de descarcerare. Mai mult, la faţa locului s-au mobilizat şi medicii de pe 5 echipaje de ambulanţă. Poliţiştii continuă cercetările pentru a afla din ce cauza a avut loc accidentul. Traficul în zonă a fost blocat pentru mai multe ore. 

  Pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Urziceni au fost alertaţi duminică, în jurul orei 20:05, să intervină la un accident rutier produs pe DN2, la ieşirea din municipiul Urziceni spre Buzău, în care au fost implicate două autoturisme. La locul solicitării au fost mobilizate de urgenţă o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi cinci ambulanţe SAJ Ialomiţa, dintre care una tip C de la substaţia Slobozia(cu medic). 

  În accident au fost rănite cinci persoane, din care trei  au fost găsite încarcerate. Echipajul de descarcerare a acţionat pentru extragerea victimelor rămase încarcerate, ulterior toate cele cinci victime după acordarea primului ajutor medical au fost preluate şi transportate de echipajele medicale de la locul intervenţiei, la Spitalul Municipal Urziceni, cu politraumatisme multiple.

Sursa:adevarul