Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Horoscop

Berbec

Stati la ceas de taina cu un prieten apropiat, va sfatuiti cu partenerul de afaceri. Mai putine noutati in aceste zile, cel putin nu voi sunteti aceia care le initiaza. Sunt zile bune in plan financiar, mai ales pentru cei care au activitate pe cont propriu.

Taur

O zi destul de aglomerata; in plus, o fi nevoie sa realizati o situatie, sa prezentati un raport. Pe de alta parte, se vorbeste despre voi, sunteti in atentia cuiva care poate juca un rol intr-o promovare, crestere profesionala a voastra; in concluzie, o perioada de care ar trebui sa profitati.

Gemeni

Buna dispozitie, chef de glume; veti cauta sa dati o forma glumeata chiar si unor lucruri serioase. Este o perioada profitabila din punct de vedere intelectual: sesizati fineturi, intelegeti sensuri profunde, va inscrieti la un curs valoros pentru pregatirea voastra profesionala.

Rac

O zi mai linistita pentru voi; aveti timp si drag sa va conversati cu rude sau vechi prieteni cu care nu v-ati vazut de ceva vreme. Interes pentru chestiuni financiare sau patrimoniale: o fi nevoie sa impartiti de comun acord o mostenire, sa realizati iesirea din indiviziune.

Leu

Noutati: poate ca negocierile de zilele trecute se indreapta spre un acord. Veti pune pe hartie tot ceea ce ati stabilit si veti semna contractul, veti incepe colaborarea. Pe de alta parte, daca acesta este stadiul relatiei dintre voi, poate ca rostiti cererea in casatorie, vorbiti despre viitorul vostru.

Fecioara

Cheltuieli de ultim moment: poate ca aflati ca urmeaza sa aveti o intalnire si va pregatiti cu flori, o mica atentie, bomboane. In aceste zile va acomodati cu usurinta la noi cerinte, cunoasteti mai bine noi echipamente, scule, tehnici, va sporiti valoarea individuala.

Balanta

Zi animata: salutari, mesaje, complimente. Ba chiar este posibil sa apara o oferta de munca pentru voi, o solicitare pentru un proiect pe termen scurt. Entuziasmul pe care il aratati in activitatea voastra sau in relatiile cu ceilalti influenteaza in bine starea voastra de sanatate, tonusul.

Scorpion

Amintiri, va inspira trecutul: poate ca reluati acum, fata de oameni care stiu despre ce este vorba, niste glume care aveau intre voi mare trecere candva si recreati o atmosfera placuta. Poate ca abia in aceste zile aveti timp si chef sa instalati in locuinta ceva ce ati cumparat mai demult.

Sagetator

Salutari de la prieteni aflati departe de voi, martisoare virtuale. Chef de vorba: de fapt, poate ca gasiti pe cineva cu care aveti subiecte comune si intoarceti pe toate partile o situatie, aflati lucruri importante pentru voi. Dor de parinti sau bunici, drag sa tineti stransa legatura cu ei.

Capricorn

Noutati de bun augur pentru voi, acum la inceput de saptamana, ceva care poate avea impact pozitiv asupra finantelor voastre. Poate ca aveti sustinerea sefului si se da drumul unui proiect propus de voi, poate ca apare o decizie prin care vi se recunosc drepturi, sume de recuperat.

Varsator

Depasiti nelinisti, capatati incredere in decizia pe care va pregatiti sa o luati. Idei de valoare in aceste zile: ceva care evita riscuri, dar care va netezesc calea spre succes. Macar de curiozitate veti intra pe site-urile unor agentii de turism; poate ca dati de o surpriza pe care o puteti face omului iubit.

Pesti

Semne de intrebare, ingrijorari: de scurta durata, insa, pana cand vine confirmarea sau infirmarea (dupa cum este cazul). Este posibil sa va amintiti acum detalii ce se pot dovedi importante pentru o viitoare alegere pe care o veti face, legata de sfera personala ori de activitatea profesionala.

Sursa:spynews