Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Inconștiență la volan!!!

Aflat la volanul unui autoturism marca VW Golf 4, un bărbat a fost tras pe dreapta de polițiștii Secției Rurală 10 Gura Humorului. 

Mașina a fost oprită în zona Liceului Tehnologic ”Nicanor Moroșanu”, din Pârteștii de Jos, iar în interior, în afara șoferului, se mai aflau trei copii minori, scrie monitorulsv.ro. Bărbatul le-a spus polițiștilor că sunt copiii lui și că îi ducea la școală. 

Din verificări, s-a constatat că bărbatul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie. Mai mult, el are și o condamnare de un an de închisoare cu suspendare, tot pentru că a fost prins în timp ce conducea o mașină pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere. 

Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore. El s-a ales cu un nou dosar penal și este cercetat pentru comiterea infracțiunii de ”conducere a unui autovehicul fără permis”.

Sursa:realitatea