Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Roata desprinsă în mers a unui camion a ucis un om

Un bărbat de 62 de ani a fost lovit mortal de roata unui camion desprinsă în mers. Totul s-a întâmplat vineri, pe drumul european E85, în zona localităţii Mărăşeşti.

Bărbatul se afla la terasa unui motel din Mărășești și își bea cafeaua, când a fost lovit de roata unui camion aflat în trafic, desprinsă din cauza unor probleme tehnice. 

„Prin apel 112 am fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN2 E85, în localitatea Mărăşeşti, un bărbat ar fi fost lovit de roata unui autocamion. Conform primelor date, din cauza unor defecţiuni tehnice, roata din spate a unui camion s-ar fi desprins şi ar fi lovit un bărbat de 62 de ani, care se afla pe terasa unui motel”, a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit Poliţiei, echipajul medical sosit la faţa locului a constatat decesul bărbatului.

Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul. 

Sursa:realitatea