Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Un câine a intrat cu mașina într-un magazin

O căţeluşă din statul american Wisconsin a ajuns în atenţia poliţiştilor, după ce a provocat un accident rutier. 

Accident rutier provocat de un câine în SUA. Animalul a intrat cu o mașină  într-o clădire - Stirileprotv.ro

Lăsată singură în maşina stăpânului, a pornit la drum cu autoturismul şi s-a oprit într-o clădire aflată pe cealaltă parte a străzii.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Dar localnicii glumesc acum și spun că patrupedul a rămas… pieton.

Era o zi ca oricare alta pentru proprietara acestui magazin dintr-un orăsel din Statele Unite.

Megan Lundahl, proprietar Pearl of Door County: “Eram cu faţa încoace când bum!, o maşină de teren a intrat drept în fereastră, chiar în chakra din rădăcini”.

Femeia a rămas cu gura căscată când a văzut că la volanul maşinii era un câine si l-a sunat imediat pe managerul cladirii.

Tony Scimeca, manager The Fairfield Building: “Aveam semnal prost la telefon şi am zis ‘Stai puţin, mi s-a părut c-ai zis că un câine a intrat cu maşina în clădire’. Ea mi-a spus ‘Da, ai auzit bine’. Bineînţeles că au apărut o mie de glume…Dacă o să-i crească asigurarea sau dacă mai avea alte accidente la activ”.

Potrivit poliţiei, căţeluşa, un ciobănesc australian în vârstă de 5 ani, fusese lăsată de proprietar în autoturism, în parcarea unei benzinării. Este posibil ca patrupedul să fi lovit schimbătorul de viteze și în acea clipă să fi pornit la drum.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în accident. Structura clădirii a avut însă de suferit şi un perete trebuie reparat.

Aisha Morales, reporter: “Potrivit unor surse neoficiale, Callie ar fi vrut să ajungă la pet-shopul de lângă. Atunci când poliţiştii au ajuns la faţa locului, Callie era deja pe scaunul din dreapta şoferului, probabil ca să scape de orice suspiciune”.

Stăpânul câinelui este mulțumit că nu există victime, dar va fi nevoit sa acopere pagubele făcute de prietenul necuvântător.

Megan Lundahl, proprietar Pearl of Door County: “Am un câine care e cu mine în magazin deseori, Carmen. I-am spus că, dacă vrea să-şi invite prietenii pe aici, să-i pună să folosească uşa din faţă”.

Sursa:stirilrprotv