Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Să-l cunoaștem pe managerul de la Lețcani, artizanul Complexului Turistic”Popasul Măriei”

Complexul Turistic”Popasul Măriei” este situat în Lețcani-Iași, la 17 minute de centrul Iașului, cu acces direct din DN 28, amplasat în mijlocul naturii, în apropiere de Valea lui David, un sit de importanță comunitară.

This image has an empty alt attribute; its file name is 2-1024x768.jpg

  Dacă vă veți abați din drum căteva clipe și veți pătrunde în curtea complexului, veți fi impresionati de ospitalitatea  angajaților, inclusiv a unui tânăr, cu figură adolescentină, care este managerul complexului, inginerul Alexandru Postolache.

Dintr-o pură curiozitate, am vrut să aflăm câte ceva despre acest tânăr inimos.

Absolvent al Universității de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad” -secția inginerie și management în alimentație. În prezent urmează cursurile de mester.

Întâmplarea a făcut, să-l cunoască investitorul local, astfel încât, din august 2019 a preluat destinul acestui complex, la numai 23 ani.

Alexandru ne-a mărturisit că a fost o mare provocare și este bucuros că astăzi,30 martie 2021, a reușit ,chiar și în condiții de criză, să finalizeze toate investițiile făcute în acești doi ani de pandemie.

Bucurându-se de autonomie decizională, are 18 salariați, majoritatea tineri, cu care are o relație de prietenie . Este o persoană în același timp capabilă de a menține autoritatea, dar și de a relaționa armonios cu oamenii, de a-i motiva spre performanță, de a-i trata echitabil. Trebuie să delege sarcini, dar și să monitorizeze felul în care acestea sunt realizate și să dea feedback-ul de care fiecare dintre subordonații săi are nevoie.

Plin de mândrie, ne-a condus spre cea mai recentă construcție”Sala Polivalentă” având o destinație multifuncțională.

Managerul spune că, a primit ajutor din partea autorităților locale, jurist Stelică Turcu, primarul comunei, care impresionează prin viziunea deschisă și liberală.

Vom reveni cu noi detalii despre Complexul Turistic”Popasul Măriei”