Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Mai multe maşini de poliţie au intervenit pentru a fluidiza traficul pe DN73, Câmpulung Muscel-Braşov

Ninsorile abundente căzute în ultimele ore în nord-estul judeţului Argeş au făcut ca mai multe porţiuni de pe DN 73 Câmpulung Muscel-Braşov să fie blocate din cauza zăpezii. Mai multe utilaje acţionează de la primele ore ale dimineţii de miercuri 7 aprilie pentru degajarea porţiunilor de drum.

Cele mai multe blocaje sunt pe dealul Mateiaş de lângă Câmpulung Muscel şi în comuna argeşeană Rucăr, unde mai multe echipaje de poliţie au intervenit pentru a fluidiza traficul şi a permite utilajelor de deszăpezire să cureţe carosabilul.

„Mai multe autovehicule au fost oprite până când se va curăţa carosabilul”, spun reprezentanţii Poliţiei Argeş, care reamintesc că utilizarea anvelopelor de iarnă este obligatorie atunci când se circulă pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei, iar autovehiculele cu greutatea de peste 3,5 tone trebuie echipate cu dispozitive antiderapante.

Conform datelor meteo, pe culoarul Rucăr-Bran vor fi ninsori pe tot parcursul zilei de 7 aprilie. Iar traficul pe această porţiune de drum foarte frecventată se va desfăşura în continuare cu dificultate, cel puţin până joi 8 aprilie.

Sursa:adevarul