Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Curbă cu bucluc – autoturism izbit într-un stâlp

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a ajuns la spital, după ce s-a izbit cu mașina într-un stâlp de susținere a rețelei de telefonie.

Accidentul a avut loc marți, pe 6 aprilie a.c., pe drumul național DN 24 C, între Ștefănești și Santa Mare. Aflat la volanul unui autoturism, tânărul de 26 de ani, din comuna Viișoara, a pierdut controlul asupra direcției de mers, într-o curbă ușoară la stânga, iar mașina a părăsit partea carosabilă și s-a izbit într-un stâlp din lemn de susținere a rețelei de telefonie.

La fața locului au ajuns polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Ștefănești, care au efectuat o serie de cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.

„În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca în funcție de rezultatele cercetărilor să se dipună măsuri”, a arătat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

Sursa:monitorulbt