Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Horoscop joi, 8 aprilie

  • Horoscopul zilei de 8 aprilie 2021.
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de joi.
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc.

Berbec

Cautari, in liniste: socotiti, poate, ca trebuie sa mai strangeti niste date inainte de a da asaltul final, de a lua o decizie ori de a face o oferta. Se gaseste prilej sa stati la taclale cu colegi si sa puneti tara la cale, aflati despre o activitate de grup, de sfarsit de saptamana, la care merita sa luati parte.

Taur

Sperante, deocamdata, promisiuni: mai dureaza pana cand se limpezesc apele si se ia o decizie. Ar fi timpul sa va ingriji si de voi: de sanatate, de sufletul vostru, sa faceti bilantul realizarilor din acest an. Si poate ca va stabiliti directia in care sa va concentrati eforturile pe mai departe.

Gemeni

Ies in evidenta gesturi ale voastre, declaratii. Poate ca va faceti voua insiva o promisiune sau va stabiliti obiectivul pentru saptamana viitoare sau pentru aceasta luna. Oricum, sunteti tentati sa vedeti lucrurile in perspectiva si veti lua in calcul posibile obstacole, provocari.

Rac

Energie, ambitii, nerabdare: activitatea profesionala pare sa fie prioritatea voastra acum, eventual afacerea pe care doriti sa o deschideti. Poate ca seful are insarcinari noi pentru voi sau va incredinteaza un gen de activitate pe care ati mai realizat-o candva cu bune rezultate.

Leu

Poate ca se apropie momentul in care va veti revedea cu rude sau prieteni dragi care locuiesc departe de voi, puneti la punct ultimele amanunte. Ambitii la cote ridicate in aceasta perioada: poate ca v-a motivat o discutie recenta, exemple vazute in jurul vostru.

Fecioara

Un prim contact acum si veti sti daca respectivul este dispus sa vi se alature intr-un proiect, daca va poate oferi anumite servicii sau produse. Mare consum nervos in aceasta perioada: traiti poate cu gandul ca au intrat zilele in sac, ca mai aveti destule de facut ca sa iasa totul asa cum va doriti.

Balanta

Zile pline pentru voi: aveti ceva remarcabil de facut, un plus de solicitari sau poate ca va trebui sa va descurcati fara ajutorul pe care il asteptati. In schimb, omul iubit este alaturi de voi: important este sa vorbiti despre dorintele si nevoile voastre.

Scorpion

Aveti prea putin timp de odihna, insa si planurile voastre sunt ambitioase. De sanatate ar trebui sa va ingrijiti in aceasta perioada, sa tineti cont de schimbarile vremii de la o zi la alta. Se bucura cei mici sa va dea o mana de ajutor la treburile gospodaresti, va distrati impreuna.

Sagetator

Poate ca se anunta oaspeti in acest sfarsit de saptamana si incepeti pregatiri si aranjamente. Va hotarati poate sa aratati ca ceea ce ati promis nu a fost vorba in vant, poate ca aveti un pariu de castigat in fata omului iubit sau chiar a voastra.

Capricorn

Locuinta pare sa fie prioritatea voastra in aceste saptamani: ordine, curatenie, reparatii sau poate ca vreti sa va mutati in casa noua. La fel de bine, ar putea sa va roage cineva dintre rude sau prieteni apropiati sa ii intoarceti ajutorul pe care vi l-a acordat candva.

Varsator

Discutii utile, chiar daca nu sunteti intrutotul de acord cu cele pe care le auziti: va clarificati optiuni, va vin idei noi, capatati incredere in reusita unui proiect. Poate ca faceti o mica investitie: in carti, manuale sau cine stie ce materiale sau unelte de care aveti nevoie.

Pesti

Vioiciune, disponibilitate pentru intalniri si discutii; poate ca sunteti pregatiti sa dati un raspuns. Va surprinde omul iubit cu un cadou sau cu o invitatie in oras, se bucura cei mici sa petreceti timp impreuna: au destule lucruri sa va povesteasca, sa va arate cum se face, ce stiu.

Sursa:spynews