Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

O întâmplare ciudată în miez de noapte

În orașul Bucecea, județul Botoșani, o familie numeroasă -de peste 20 membri(rromi), nemaiavând ce pune pe masă, s-a gândit să ”caute” ceva de mâncare în gospodăria(stâna) unui consătean înstărit.

Așa că, în seara Crăciunului, vreo cinci membri s-au deplasat cu o mașină spre casa gospodarului. Dar cum? Au plecat pe la ora 3:00, cu o mașină cu număr expirat condusă de un bărbat care nu avea carnet de conducere. Mai mult decât atât, printre ei se afla și o fetiță de 10 ani.

Au ajuns la stâna omului, au ”cumpărat” o capră și au pornit spre casă.

Ghinion însă! Șoferul a scăpat mașina de sub contorl și s-au răsturnat. Fetița a fost grav rănită la cap, necesitând multe zile de spitalizare pentru refacere.

Poliția a fost sesizată că a avut loc un accident rutier cu o trupă care umbla cu capra. Dar… surpriză! În mașină se afla capra pe care ei o furaseră cu gând să o sacrifice.

Ridicolul a continuat!

Când au fost întrebați ce caută capra în mașină, au răspuns cu nonșalanță că au găsit-o pe marginea drumului și că voiau să o ducă proprietarului….

Organelor de poliție le-a revenit sarcina să facă lumină în acest caz: Să împace și capra și varza!!!

Din toată această aventură necugetată, a avut de suferit copila .