Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Un bărbat de 38 de ani și-a pierdut viața în urma ciocnirii dintre un microbuz și un autoturism, la Focșani

Un bărbat de 38 de ani, grav rănit, luni, pe E85, la ieşirea din Focşani spre Goleşti, în urma coliziunii dintre un microbuz de călători şi un autoturism, a decedat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon” Focşani

”Luni, 26 aprilie, la ora 14.05, prin apel 112 a fost sesizat faptul că pe DN2-E 85, la ieşire din Focşani spre Goleşti, a avut loc o coliziune între un autoturism Fiat şi un microbuz transport persoane. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea gravă a unui bărbat de 38 de ani, din judeţul Buzău, care a decedat”, a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit ISU Vrancea, la momentul producerii accidentului, în microbuz se aflau opt persoane care s-au autoevacuat, fără a necesita, ulterior, asistenţă medicală. Pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizate 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu 1 autospecială de intervenție, 1 autospecială de descarcerare și 1 ambulanță SMURD, precum și 1 echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea.

Paramedicii au acordat primul ajutor calificat victimei, care se afla în stare de inconștiență, politraumatizată prin accident rutier. Pacientul a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Focșani. La fața locului, pompierii au acționat pentru decuplarea bornelor de la un autoturism și au asigurat măsurile PSI necesare.