Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Accident: Un microbuz cu 20 de călători s-a lovit puternic de două mașini parcate

Un microbuz cu 20 de călători s-a lovit puternic de două mașini parcate. Accidentul de circulație a avut loc, joi dimineață, într-o localitate din Teleorman. O femeie a fost rănită în urma impactului.

Accident de microbuz (foto: arhiva)

“Accident rutier în Poroschia, un microbuz cu două autoturisme care erau staţionate. În microbuz se aflau 20 de persoane, una a avut nevoie de asistenţă medicală. Este vorba de o femeie, de aproximativ 48 de ani, cu leziuni minore, care a refuzat transportarea la spital după ce a primit primul ajutor. Poliţiştii au preluat cazul pentru cercetări”, a precizat ISU Teleorman. La faţa locului au intervenit pompierii Detaşamentului Alexandria cu o maşină de stingere şi o autospecială de transport victime multiple, iar Serviciul de Ambulanţă Judeţean Teleorman cu un echipaj.

Sursa:realitatea