Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Pieton spulberat pe trecere la Pitesti

Un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Piteşti, a murit, joi seara, după ce a fost spulberat de un autoturism, pe trecerea de pietoni, pe strada Craiovei din localitate. Pietonul a decedat, în ciuda eforturilor făcute de echipajele medicale.

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că, un tânăr de 21 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism dinspre Bradu către centru, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui bărbat de 53 de ani, din Pitești, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal. În urma accidentului, în ciuda eforturilor echipajelor medicale sosite la locului evenimentului, bărbatul a fost declarat decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, Florin Popa.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Sursa:realitatea