Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5835

Şofer cu 1,21 alcoolemie, prins de poliţişti după ce a intrat cu maşina în gard

Un bărbat care a provocat un accident rutier, soldat doar cu pagube materiale, şi a fugit de la faţa locului, s-a ales cu dosar penal. Bărbatul era băut.

Şofer cu 1,21 alcoolemie, prins de poliţişti după ce a intrat cu maşina în gard

Oamenii legii l-au găsit acasă pe şofer, cu o alcoolemie de 1,21. Incidentul s-a petrecut în weekend, când poliţiştii din cadru Secţiei 3 Poliţie Rurală Stelnica au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că un autoturism a intrat în gardul unui imobil, iar conducătorul auto a plecat de la faţa locului.  

Poliţiştii au stabilit că autovehiculul a fost condus de un bărbat de 34 de ani, din comuna Borduşani, care a fost găsit la domiciliu în stare vădită de ebrietate.  

Acesta a fost testat cu aparatul Drager, rezultând cantitatea de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice de sânge. Şoferul s-a ales cu dosar penal. 

Sursa adevarul