Accident grav în Târgoviște. Patru oameni au fost izbiți de o mașină pe o trecere de pietoni!

Accident grav în Târgoviște. Patru oameni, printre care o femeie cu doi copii mici, au fost izbiți de o mașină pe o trecere de pietoni! Doar reacția rapidă a unui bărbat lovit şi el de autoturism a făcut ca fetița de numai cinci ani să scape cu viață. Bărbatul a împins-o pe fetiță în ultima clipă din fața mașinii.

Accidentul s-a produs pe un bulevard aglomerat din Târgoviște, în fața unui magazin. Femeia de 35 de ani își ținea de mână fiica de 5 ani şi împingea căruciorul în care stătea băieţelul ei, de numai zece luni, când au fost loviți pe trecere, deși traversau regulamentar, spune mama.

Șoferul, de 57 de ani, susține însă că ar fi avut verde la semafor.

”Fără să vreau şi fără să ştiu că asta din spate îmi apare verde pe trecere, am văzut verde şi am trecut şi deja oamenii nu mi-am dat, asta e, s-a întâmplat, fără să vreau. Nu a fost vina mea. Am avut şi eu 40 – 50 km/h”, spune acesta. 

Din fericire, copila nu a fost lovită în plin. Asta pentru că un alt pieton, victimă şi el în accident, a avut o reacție salvatoare.

”Eu am împins fetița. Eu am fost primul pe care m-a lovit şi fetița era în partea opusă a mea. M-a lovit. Pur şi simplu m-a aruncat. Pe capotă. Eu am fost primul, după care copilul. din cauza faptului că m-a aruncat pe mine, am împins copilul”, a povestit bărbatul. 

Şoferul are acum dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar poliţiştii urmează să stabilească dacă cei patru pietoni traversau regulamentar sau nu

Sursa:antena3