Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

DEZGUSTATOR! NU VEI MAI MERGE CU METROUL!

Cercetătorii americani au ajuns la o concluzie îngrijorătoare în urma unor teste pe care le-au făcut în ultima vreme: sistemul de transport subteran din New York este plin de specii de bacterii corelate cu anthraxul, toxiinfecția alimentară și ciuma bubonică.

Astfel, un drum cu metroul și atingerea barelor ar fi similare cu atingerea mâinilor a 10.000 de oameni. Studiul mai arată că bacteriile respective pot cauza afecțiuni respiratorii și infecții la nivelul pielii. Echipa de cercetători a găsit milioane de bacterii pe metru pătrat și a explicat că intriorul metroului din New York este de 900 de ori mai murdar decât măsuțele dintr-un avion.

Cercetătorii au găsit specii de bacterii ce pot cauza ciuma bubonică (3 stații), dizenterie (3 stații), E. coli (56 de stații), toxiinfecție alimentară (215 stații), meningită (9 stații).

 Cu toate acestea, sistemul imunitar al omului este capabil să țină în frâu acești microbi, astfel că nu există foarte multe motive de îngrijorare. ”N-ai vrea să lingi barele din metrou, deși probabil că nu ți s-ar întâmpla nimic dacă ai face-o”, a explicat Dr. Mason.

Leave a Reply

Your email address will not be published.