CIRCULAȚIE RESTRICȚIONATĂ PE AUTOSTRADA A2 BUCUREȘTI-CONSTANȚA, DIN CAUZA UNUI EVENIMENT RUTIER

Ora: 07:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile, dar  sunt instituite următoarele restricții:

1.  pe DN 13E, km. 39+769 de metri, loc. Reci, județul Covasna, nivelul râului Negru a ajuns la suprastructura podului, astfel că traficul autovehiculelor peste 3,5 tone este restricționat. Se poate circula pe următoarea rută ocolitoare: intersecția DN 11 cu DN 13 (sensul giratoriu Reci) – DN 11 Moacșa – DJ 121A Let – intersecția DJ 121A/DN 13E (km. 47+150 de metri);

2. pe DN11 Bacău-Onești, km. 168+232 metri, în afara comunei Măgura, județul Bacău, pe o suprafață de aprox. 100 metri s-a surpat terasamentul și a apărut o diferență de nivel a carosabilului. Se circulă doar pe sensul către Bacău, prin semaforizare.

Este semnalată ceață pe mai multe artere rutiere din județul Harghita, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, A4 Ovidiu-Agigea, DN1 București-Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu, se circulă în condițiile unui carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori normale de trafic.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.