Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5535

Bolivia: Cel puţin 34 de persoane au murit după ce un autocar a căzut într-o prăpastie

Cel puţin 34 de persoane şi-au pierdut viaţa în sud-estul Boliviei, după ce un autocar a căzut într-o prăpastie, au anunţat luni autorităţile locale, fiind vorba de cea mai mare tragedie rutieră de la începutul anului în această ţară.

Bolivia

Conform echipelor de salvare care au intervenit, s-au înregistrat 34 de morţi şi 10 răniţi, a declarat colonelul Juan Luis Cuevas, şef-adjunct al poliţiei, potrivit Agerpres.

Accidentul s-a produs pe o şosea din Departamentul Chuquisaca. Autocarul transporta pasageri spre Sucre (sud), capitala departamentului, dinspre satul Patolo, aflat la o distanţă de 50 de kilometri.

Potrivit directorului general al poliţiei rutiere, José Luis Assaf, autocarul a căzut peste 150 de metri.

Poliţia a anunţat o anchetă asupra cauzelor accidentului, care este cea mai mare tragedie rutieră din această ţară de la începutul anului. La 3 martie, un autocar a căzut de pe o faleză pe drumul între Santa Cruz (est) şi Cochabamba (centru), iar 21 de persoane au murit.

Accidentele de autocar, principalul mijloc de transport pe distanţe lungi, sunt frecvente în Bolivia.

Sursa:stirileprotv