Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5831

Accident grav între o autoutilitară şi două TIR-uri în Mehedinți

Un grav accident a avut loc în prima parte a zilei de luni, 19 iulie, pe Drumul Naţional 6. S-a întâmplat în zona viaductului Bahna, judeţul Mehedinţi. În impact au fost implicate o autoutilitară şi două TIR-uri.

Un tânăr de 25 de ani, care fusese încarcerat, a fost declarat decedat. Acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare. O alta a fost transportată la spital.

Tragicul accident a avut loc între o autoutilitară și două TIR-uri

”Detașamentul de Pompieri Orșova intervine cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier. Acesta s-a produs pe Drumul Național 6, în zona viaductului Bahna. În accident sunt implicate o autoutilitară și două autotrenuri.

La sosirea pompierilor, șoferul autoutilitarei nu prezenta semne vitale, acesta fiind încarcerat. Pompierii au acționat pentru extragerea victimei, pe care au predat-o echipajelor SMURD și SAJ. În prezent, echipajele medicale au început manevrele de resuscitare.

Cea de-a doua victima a accidentului, șoferul unuia dintre autotrenuri, a primit îngrijiri medicale de la paramedicii SMURD. Ulterior, acesta a fost transportat la spital, în stare de conștiență”, au declarat reprezentanţii ISU Mehedinţi la scurt timp după producerea incidentului rutier.

Sursa:promotor