Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663

Accident de pomină pe Drumul Naţional 72A, în judeţul Dâmboviţa

Un şofer în vârstă de 59 de ani s-a răsturnat cu maşina, totul după ce, a susţinut el în faţa poliţiştilor, un alt automobilist i-ar fi tăiat calea.

accident

Numai că atunci când a fost verificat cu aparatul etilotest s-a constatat că avea o alcoolemie de 1,05 miligrame pe litru în aerul expirat, aşa că a fost dus la spital pentru a i se recolta probe de sânge, şi are permisul suspendat pe perioada cercetărilor.

Accidentul s-a produs pe raza localității Dragomirești, între Câmpulung și Târgoviște. Șoferul de 59 de ani era singur în mașină. Martorii povestesc că bărbatul ar fi evitat o altă mașină care ar fi intrat brusc înaintea lui.

Martor: ”A spus că a făcut semnalizare să treacă pe dreapta, pe drumul ăla înainte și nenea ăla, ca să nu intre în șanțul ăla, a intrat în el. Am venit de l-am ajutat să iasă din mașină. S-a răsturnat pe partea cealaltă, acolo.”

Șoferul a scapăt teafăr și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Faptul că nu ar fi fost vinovat de producerea accidentului nu l-a scapăt însă de cercetarea penală, mai cu seamă că aparatul etilotest a indicat faptul că bărbatul consumase mult alcool inainde de a urca la volan.

Elena Firoiu, purt.cuv. SJU Târgoviște: ”Este vorba despre un bărbat de 59 de ani, din Târgoviște, care în urma unui accident rutier a fost adus la departamentul de urgente pentru testarea alcoolemiei. Nu are leziuni, în schimb are halenă alcoolică.”

Șoferul a fost adus la secția de poliție pentru audieri. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru conducere sub influețta băuturilor alcoolice. Dacă va fi găsit vinovat, riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la cinci ani sau amendă penală.

Sursa:stirileprotv