Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663

Tragedie pe o autostradă din Bulgaria: Cel puțin 46 de oameni au murit după ce un autocar a luat foc

Cel puțin 46 de oameni au murit după ce un autocar s-a răsturnat și a luat foc pe o autostradă din Bulgaria, printre victime aflându-se și copii, au anunțat autoritățile locale citate de BBC. Doar 7 persoane au putut fi salvate. Autovehiculul ar fi intrat într-o barieră de pe marginea autostrăzii.

Încă nu se cunoaște cauza accidentului, iar o anchetă a fost demarată, informează presa locală. Ministrul bulgar de interne Boiko Rashkov a venit la locul tragediei. Potrivit acestuia cadavrele erau ”complet carbonizate”.

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 02.00 ( ora locală) în apropiere de localitatea Bosnek, la 40 de km de capitala Sofia, potrivit ministerului de interne. Autocarul în care se aflau 53 de pasageri ar fi intrat într-o barieră și a luat foc.

Autocarul venea din Turcia și avea plăcuțe de înmatriculare în Macedonia de Nord.

Traficul a fost oprit în zonă, iar premierul Macedoniei de Nord Zoran Zaev a contactat autoritățile bulgare pentru a discuta despre tragedie. Majoritatea victimelor erau cetățeni ai acestei țări.

Se actualizează

Sursa:hotnews

Leave a Reply

Your email address will not be published.