Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5835

Un candidat, care încearca să obţină permisul de conducere, s-a prezentat sub influenţa substanţelor psihoactive

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Zalău, care dădea examenul pentru permisul de conducere, i-a uimit pe poliţiştii de la Rutieră, după testul Drugtest.

Tânărul din Zalău a susţinut, ieri, examenul pentru obţinerea permisului de conducere, respectiv proba practică.

În timpul probei, tânărul a fost tras pe dreapta de un echipaj al Poliţiei Rutiere pentru un control de rutină, la care participa şi presa.

Cu toate că oprirea în trafic avea un rol demonstrativ, respectiv pentru a-i arăta inclusiv viitorului şofer cum trebuie să procedeze în astfel de cazuri, poliţiştii au rămas uimiţi, după ce l-au testat pe tânăr pentru droguri.

Aparatul Drugtest a arătat că tânărul care susţinea examenul pentru permis avea în sistem trei tipuri de droguri, astfel că el a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice.

De asemenea, pe numele lui, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

În mod evident, tânărul din Zalău a picat examenul pentru obţinerea permisului de conducere.

Sursa:antena3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *