Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Întârzieri în deschiderea șoselei Transalpina.

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România anunţă participanţii la trafic că, din cauza căderilor masive de zăpadă în ultimele zile, circulația rutieră pe DN 67C pe sectorul de  drum cuprins  între  km  34+800  ‘km  67+400,  Rânca    –  Obârșia  Lotrului  rămâne  închis  până  la  data  de 30.04.2016. Astfel, Transalpina se va deschide, oficial, de Paști.

”Drumul Regelui” sau Transalpina, conform denumirii oficiale, este şoseaua cea mai înaltă din România (DN 67 C). Aceasta urcă din Novaci (500 m), trece prin Rânca (1.579 m) şi atinge în Pasul Urdele altitudinea de 2.145 m, pentru a ajunge la Obârşia Lotrului (1.361 m) şi de acolo se continuă până la Sebeş. Odată devenită accesibilă, Transalpina este mândria autorităţilor locale, dar şi a tuturor gorjenilor.
În toamna anului trecut, Transalpina a fost închisă din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Deși mulți se așteptau ca în cursul acestei luni circulația rutieră să fie reluată, oficialii CNADNR au decis să redeschidă „Drumul Regelui” la începutul lunii mai. “Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România anunţă participanţii la trafic că, din cauza căderilor masive de zăpadă în ultimele zile, circulația rutieră pe DN 67C pe sectorul de drum cuprins între km 34+800‘ km 67+400, Rânca – Obârșia Lotrului rămâne închis până la data de 30.04.2016. Astfel, Transalpina se va deschide, oficial, de Paști”, se arată într-un comunicat al CNADNR.

Leave a Reply

Your email address will not be published.