Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5775

Accident în Câmpia Turzii. O mașină de poliţie a fost lovită de o mașină și proiectată într-un alt autoturism


„La data de 19 decembrie a.c., în jurul orei 21.40, la intersecția străzilor 1 Decembrie 1918 și Gheorghe Barițiu din municipiul Câmpia Turzii a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, fiind implicată o autospecială de poliție.

Conducătorul unui autoturism, respectiv un bărbat de 56 de ani, din comuna Viișoara care se deplasa pe strada Gheorghe Barițiu, dinspre strada Republicii, a pătruns în intersecția cu strada 1 Decembrie, intrând în coliziune cu o autospecială de poliție, care circula dinspre Turda înspre Luduș.

Ulterior coliziunii, autospecială a fost proiectată într-un vehicul staționat pe sensul opus de circulație. În urma acestui eveniment nu au rezultat victime, fiind soldat doar cu pagube materiale.

Testările cu aparatul etilotest au avut rezultat negativ ”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Sursa:monitorulcj

Leave a Reply

Your email address will not be published.