Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5775

Șoferiță româncă de TIR, răsturnată de vânt pe șosea

Șoferiță româncă de TIR, răsturnată de vânt pe șosea, în munții de lângă Las Vegas. În ce stare se află acum femeia

Nora Tara, una dintre cele mai mai populare șoferițe românce de TIR pe rețelele de socializare, care locuiește în Statele Unite, la Chicago, a trecut prin clipe de groază, atunci când camionul pe care îl conducea a fost răsturnat de vânt pe șosea.

Șoferiță româncă de TIR, răsturnată de vânt pe șosea, în munții de lângă Las Vegas

Șoferiță româncă de TIR, răsturnată de vânt pe șosea, în munții de lângă Las Vegas. În ce stare se află acum femeia

Nora Tara, una dintre cele mai mai populare șoferițe românce de TIR pe rețelele de socializare, care locuiește în Statele Unite, la Chicago, a trecut prin clipe de groază, atunci când camionul pe care îl conducea a fost răsturnat de vânt pe șosea.

Se pare că din cauza vremii care s-a schimbat brusc camionul în care se afla șoferița s-a răsturnat. Se pare că atunci când românca a încercat să redreseze camionul a venit un al doilea val de vânt, iar impactul s-a produs.

În ce stare se află acum femeia

Din fericire, Nora Tara a reușit să supraviețuiască ca prin minune și a povestit întregul încidentul pe rețelele de socializare. Românca a mărturisit că a condus de nenumărate ori în condiții dificile, însă niciodată nu i s-a întâmplat acest lucru. De asemenea, ea a spus că de vină ar fi fost vântul și chiar dacă a încercat să frâneze ușor și să redreseze camionul, inevitabilul s-a produs. Se pare că deși nu a avut viteză, problema ar fi fost că TIR-ul nu avea suficientă greutate, încât să nu fie luat de vânt.

,,Eu am condus în fiecare iarnă, prin condiții dificile și știu când să mă opresc, aici nu am avut unde să mă opresc, drumul cu o singură bandă în fiecare sens, fără refugiu. Problema a fost că am fost foarte ușoară, doar 2.500 kg, nu am avut viteza, nu am condus pe Cruise control, deci am făcut totul așa cum ar fi făcut orice șofer. Dacă aș fi avut unde să mă opresc în siguranță aș fi făcut-o. În momentul în care prima pală de vânt mi-a ridicat roțile din dreapta de la trailer și am încercat să frânez încet și să mă redresez, a venit a doua pală de vânt și m-a răsturnat. Probabil că singurul lucru ce mi-a rămas întipărit au fost copiii mei și faptul că vreau să îi văd”, a scris Nora Tara pe rețelele de socializare.

Sursa:spynews

Leave a Reply

Your email address will not be published.