Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5775

Accident grav soldat cu doi răniţi la Borăneşti, Ialomiţa

Două persoane au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale în urma unui accident rutier petrecut marţi seară, 18 ianuarie, în jurul orei 23.00, pe raza localităţii Borăneşti, Ialomiţa.

Accident grav soldat cu doi răniţi la Borăneşti, Ialomiţa. Un şofer a părăsit locul accidentului fără acordul Poliţiei

Poliţia Municipiului Urziceni a fost sesizată prin apel 112, marţi seară, 18 ianuarie, cu privire la faptul că în localitatea Borăneşti s-a produs un accident de circulaţie, soldat cu vătămarea corporală a două persoane.  

În coliziune au fost implicate două autoturisme. În urma impactului, unul s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului şi cel de-al doilea pe carosabil, lovind şi o autoutilitară ce se afla staţionată.  

Unul dintre şoferi, un tânăr de 21 de ani, din localitatea Borăneşti, şi pasagerul din dreapta al aceluiaşi autoturism, de 22 de ani, au fost răniţi şi transportaţi la unităţi medicale din Bucureşti pentru investigaţii.  

Cel de-al doilea şofer, de 20 de ani, a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor – informează IPJ Ialomiţa.

  Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Sursa:adevarul

Leave a Reply

Your email address will not be published.