Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5775

Un șofer reușește o întoarcere imposibilă pe marginea unei stânci

Un videoclip apărut pe rețelele de socializare a provocat o adevărată isterie printre șoferi. Un șofer reușește o întoarcere imposibilă din mai multe mișcări, scrie LadBible.

Clipul începe cu mașina de culoare albastru închis chiar pe marginea unui drum îngust. Șoferul necunoscut, dar care, cu siguranță, are încredere în abilitățile sale de conducere, poate fi văzut cum face mai multe manevre până când reușește să facă o întoarcere completă și să își continue drumul de parcă nu ar fi mare lucru.

După cum vă puteți imagina, clipul a atras multă atenție în mediul online, o persoană comentând: „Mi-am ținut respirația urmărind asta”. Twitter

Un altul a spus: „Niciodată nu mă voi plânge că fac o întoarcere din trei mișcări… niciodată”.

Altcineva a glumit: „Acum, pentru a finaliza testul practic de conducere… Vă rugăm să întoarceți vehiculul pe marginea stâncii”.

În timp ce o a patra persoană a postat pe Twitter: „Nu știu ce este mai rău… 1. Faptul că tipul ăsta a crezut că aceasta este o idee bună. 2. Faptul că într-un fel a reușit de fapt!”.

Mulți utilizatori de rețele sociale pur și simplu l-au etichetat „terifiant” sau „inducător de anxietate”, în timp ce alții s-au întrebat de ce șoferul nu a dat pur și simplu cu spatele pe drum – dar unde ar mai fi distracția, nu?

Sursa:stirileprotv

Video aici

Leave a Reply

Your email address will not be published.