Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5835

O mamă și copilul ei, în vârstă de 5 ani, au fost răniți, în urma uni accident rutier

Un copil în vârstă de 5 ani şi mama acestuia, în vârstă de 31 ani, au fost răniţi în urma unui accident rutier produs în oraşul Roznov din judeţul Neamţ.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Ramona Ciofu, a declarat, miercuri, că victimele se aflau într-un autoturism care a intrat în coliziune cu o altă maşină.

“Din primele cercetări a reieşit că, în timp ce un bărbat, de 42 ani, conducea un autoturism pe strada Şes, din Roznov, pe un sector de drum în curbă, a intrat în coliziune cu un autoturism ce circula din sens opus, condus de o femeie, de 31 ani, din Roznov. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea femeii în cauză şi a unui minor, de 5 ani, pasager în autoturismul condus de aceasta”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa:realitatea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *