Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5775

Un octogenar i-a lăsat mască pe poliţişti. A condus fără permis timp de 70 de ani

Un pensionar în vârstă de 83 ani a ajuns client al poliţiştilor atunci când, oprit la un control de rutină în trafic, s-a descoperit că nu are permis de conducere şi nici asigurare pentru maşină, bărbatul recunoscând că şofează de la vârsta de 12 ani.

This image has an empty alt attribute; its file name is 272765107_2783592495271356_7763184913622677433_n.jpg

S-a întâmplat recent în Bulwell, un târg din suburbia oraşului Nottigham din Marea Britanie. Bătrânelul a fost oprit de poliţişti în timp ce ieşea din parcarea unui Tesco la volanul unui Mini One.   

Nu mică le-a fost mirarea agenţilor rutieri să constate că omul nu avea permis de conducere şi nici asigurare pentru maşină. „Conduc aşa de când aveam 12 ani”, le-a explicat bătrânelul poliţiştilor şocaţi de norocul pe care acesta l-a avut de-a lungul vremii. 

  “Cumva a reuşit să nu fie oprit niciodată de poliţie şi, din fericire, nu a avut niciodată un accident, nu a rănit pe nimeni şi nici nu a fost lovit de vreo altă maşină, în condiţiile în care nu a avut niciodată vreo asigurare”, a explicat Poliţia Bulwell pe conturile de socializare ale unităţii, stârnind discuţii aprinse.    Poliţiştii nu au oferit, însă, informaţii despre soarta şoferului în vârstă de 83 de ani. 

Sursa:adevarul

Leave a Reply

Your email address will not be published.