Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5775

Germania: Sfârșit neașteptat pentru un român în vârstă de 36 de ani

Sfârșit neașteptat pentru un român în vârstă de 36 de ani. A plecat din țară și s-a stabiliti de mai mult timp în Germania, alături de partenera sa de viață, însă totul s-a năruit într-o secundă, atunci când a fost spulberat de un autoturism. Bărbatul a dorit să traverseze autostrada pe jos.

Soția lui îl aștepta pe partea cealaltă

  • Medicii nu i-au mai putut salva viața bărbatului
  • Românul voia să ajungă mai repede la soția lui
  • Bărbatul lovit de mașină a murit pe loc

Un român de 36 de ani a murit în timp ce traversa autostrada

Ieri noapte, un accident rutier deosebit de grav a avut loc pe una dintre cele mai cunoscute șosele din Germania. Protagonist a fost, din nefericire, un român în vârstă de 36 de ani, care s-a stins din viață.

Incidentul a avut loc noaptea trecută, în apropiere de Weibersbrunn (districtul Aschaffenburg). Bărbatul voia să ajungă mai repede, cu orice preț, la soția sa. Partenera lui de viață îl aștepta pe partea cealaltă.

Soția românului spulberat de un autoturism se afla la zona de odihnă Spessart-Nord, acolo unde era parcată și mașina celor doi. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de prim-ajutor și oameni ai legii.

Medicii nu i-au mai putut salva viața bărbatului

Din nefericire, viața românului nu a mai putut fi salvată. Cadrele medicale de specialitate nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, așadar au fost nevoite să declare decesul în cazul bărbatului de 36 de ani.

Potrivit știridiaspora.ro, un șofer a reușit să frâneze la timp și să-l evite, însă un altul l-a lovit frontal pe bărbat. Șoferul autoturismului care l-a spulberat este un bărbat în vârstă de 50 de ani care a scăpat nevătămat.

Conform aceleiași surse, au fost dislocate un echipaj de patrulare de la secția de poliție Aschaffenburg, un echipaj de la departamentul de întreținere a autostrăzilor, detașamentul local de pompieri voluntari, serviciul de salvare și un medic de urgență.

Sursa:spynews

Leave a Reply

Your email address will not be published.