Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5775

Accident în SUA. Zeci de mașini și TIR-uri au fost făcute praf

Un accident de proporții a avut loc pe o autostradă din Pennsylvania, Statele Unite ale Americii. Zeci de mașini și TIR-uri au fost făcute praf, iar trei oameni au murit și zeci de persoane au fost rănite. Iată cum s-a întâmplat totul!

Zeci de mașini și TIR-uri au fost făcute praf

A avut loc un carambol uriaș pe o autostradă înghețată din statul Pennsylvania. În accident au fost implicate peste 50 de autovehicule. Ciocnirea a provocat și un incendiu major, care a afectat mai multe autovehicule implicate în acest dezastru.

Accident în lanț în SUA

Se pare că un participant la trafic a filmat toată șcena accidentului. Incidentul a fost cauzat de condițiile meteorologice extreme, autostrada Interstate 81 fiind înghețată. În urma accidentului a fost izbucnit și un incendiu de proporții, fumul negru ridicându-se deasupra carambolului și provocând agvravarea mai mai mare a vizibilității.

Zeci de mașini și TIR-uri au fost făcute praf. Sunt cel puțin trei decese într-un accident din SUA
Zeci de mașini și TIR-uri au fost făcute praf. Sunt cel puțin trei decese într-un accident din SUA

„Avem un amestec de zăpadă şi ceaţă. Vizibilitatea a scăzut la zero. Ai grijă, ai grijă! Dumnezeule!”, a spus șoferul care a filmat accidentul Mike Moye.

Mike Moye a fost și el implicat în accident și a filmul totul. Bărbatul a spus că se afla pe I-81 când zăpada și ceața au îngreunat vizibilitatea, iar acesta se gândea că șoferii care vin încetinesc, însă nu a fost deloc așa, aceștia neavând ce să facă.

Cel puțin trei persoane decedate

În accidentul soldat cu peste 50 de autovehicule s-a constat că trei persoane au murit, iar alte zeci de persoane au fost rănite. Autoritățile prezente la locul faptei spun că numărul victimelor ar putea să crească, deoarece aceștia nu au reușit deocamdată să ajungă la toate mașinile implicate în carambol. Multe dintre mașinile și TIR-urile din accident au ars.

O parte dintre șoferii implicați în dezastru au reușit să părăsească rapid autoturismele și, de pe margine, au filmat cum, una după alta, tiruri, autoturisme și chiar o utilitară de pompieri se izbeau între ele.

Sursa:spynews

Leave a Reply

Your email address will not be published.