Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5775

Botoşani: O copila a fost lovită, chiar pe trecerea de pietoni, de un şofer care a fugit de la locul accidentului

O fetiţă de şase ani a fost dus de urgenţă la spital în urma unui accident rutier în Botoşani. Copila a fost lovită, chiar pe trecerea de pietoni, de un şofer care a fugit de la locul accidentului.

O fetiţă de 6 ani a fost accidentată pe Bulevardul Mihai Eminescu, una dintre cele mai circulate artere rutiere din municipiul Botoşani. 

Copilul traversa pe trecerea de pietoni atunci când a fost lovit de un autoturism marca BMW. În loc să oprească, conform legii, şoferul nici măcar nu a oprit şi a fugit de la locul accidentului. 

Copilul a fost dus de urgenţă la spital, cu ambulanţa. Poliţiştii au plecat pe urmele şoferului fugar şi l-au găsit în comuna Roma, în judeţul Botoşani. Şoferul are 20 de ani şi s-a dus acasă, deşi tocmai accidentase grav un copil. 

În plus, în urma verificărilor s-a constatat că de fapt acesta, nici măcar nu avea ce să caute la volan având în vedere că permisul îi era suspendat. 

Tânărul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă. părăsirea locului accidentului şi conducere fără permis.  

Sursa:adevarul

Leave a Reply

Your email address will not be published.