Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5831

Tragedie în Spania: Un microbuz cu muncitori români s-a răsturnat. Doi români au murit, iar alţii au fost răniţi grav

Tragedie de proporții în Spania! Un microbuz în care se aflau nu mai puțin de 18 muncitori români s-a răsturnat în Spania, pe o șosea din Andaluzia, între localitățile Pedrera și La Roda. Din nefericire, doi dintre aceștia nu au mai avut nicio șansă la viață, iar alți trei au fost grav răniți.

Un autobuz cu 18 muncitori români s-a răsturnat pe o șosea din Spania. Doi dintre ei au murit pe loc / FOTO

Un autobuz cu 18 muncitori români s-a răsturnat

Doi români au murit, iar alţi trei au fost răniţi grav. Cu toții se aflau într-un microbuz, împreună cu alte 13 persoane, cu toții fiind muncitori români în Spania. Microbuzul care îi transporta s-a răsturnat, pe șosea.

Accidentul de proporții s-a produs pe drumul A-8327 la 6.50, ora Spaniei. Cei 18 muncitori români care se aflau în microbuzul respectiv lucrau în agricultură. Cu toții se îndreptau spre un câmp din Antequera, pentru a munci.

Din nefericire, nu au mai ajuns cu bine la destinație, pentru o nouă zi de muncă. Dis-de-dimineață, microbuzul în care se aflau s-a răsturnat pe șosea, însă deocamdată nu se știe care este cauza acestui lucru.

Supraviețuitorii au alertat imediat autoritățile, apelând numărul unic de urgență. La fața locului au ajuns de urgență oamenii legii din Spania, dar și mai multe echipaje pentru a acorda primul ajutor victimelor.

Alți trei români se zbat între viață și moarte

Din păcate, doi dintre cei 18 români s-au ales cu leziuni incompatibile cu viața, iar cadrele medicale au fost nevoite să declare decesul. La fața locului a ajuns și un elicopter pentru transportarea victimelor la spital.

În aceste momente, trei români din cei 18 sunt răniți extrem de grav și se află la spital, zbătându-se între viață și moarte. Medicii sunt sceptici cu privire la starea lor de sănătate. Celelalte persoane au s-au ales cu răni mai ușoare.

Potrivit Observator.ro, șase dintre ei au ajuns la un spital din Pedrera și alți șapte la un centru de sănătate din Estepa. Consulatul României a pus la dispoziția familiilor victimelor și răniților un număr de telefon de informare (954 61 10 73).

Sursa:spynews

Leave a Reply

Your email address will not be published.