Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5831

 Imagini spectaculoase din Parcul Natural Bucegi

„Munții Bucegi în luna lui Cireșar. Vali Bălan, ranger la Romsilva- Administrația Parcului Natural Bucegi surprinde, de fiecare dată, frumusețea acestor munți semeți și misterioși”, se arată în postarea Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva.

„Turiștii au la dispoziție în Parcul Natural Bucegi 52 de trasee turistice pe patru magistrale care străbat întregul parc, marcate cu benzi roșii, galbene și albastre, precum și cruce albastră. Parcul Natural Bucegi, situat în centrul țării, unul din cele 22 de parcuri administrate de Regia Națională a #Pădurilor – #Romsilva, are o suprafață de peste 32.000 de hectare, din care aproape 21.500 de hectare sunt #păduri”, se mai arată în postare.

sursa foto: Vali Bălan, Parcul Natural Bucegi

Sursa:g4media

Leave a Reply

Your email address will not be published.