Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5835

Vremea: Temperaturile sunt în creștere, dar nu scăpăm de ploi. Zonele în care va cădea și lapovița

Vineri avem vreme mai bună, apare soarele, iar precipitațiile vor fi slabe și pe suprafețe restrânse, în nord, centru și nord-est. Predomină ploile, însă, în Transilvania și în Moldova, trecător va fi și lapoviță, iar la munte o sã ningă.

Maximele pleacă de la 1 grad în Bucovina și vor ajunge panã la 13 grade în Lunca Dunării.

Vedem ce se întâmplă în fiecare regiune și începem cu Dobrogea și cu Bărăganul. Pe aici găsim vreme frumoasă și temperaturi mai ridicate decât ar fi normal. Vântul va fi mai activ și maximele urcă până la 10 grade.

Mai sus, în Moldova sudică și în nordul Munteniei, norii apar temporar și vântul va avea intensificări pe parcursul zilei. Temperaturile, cresc ușor față de ieri și ajung până la 10 grade.

În nordul Moldovei și în Bucovina, atmosfera va fi rece, cu înnorări dar și scurte perioade cu soare. Predomină ploile, însă trecător va fi și puțină lapoviță. Maximele rămân modeste pentru această perioadă, pleacă de la 1 grad la Suceava și vor ajunge până la 4 grade la Piatra Neamț și Bacău.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș, găsim vreme schimbătoare. Precipitațiile apar pe zone restrânse și vor fi mai ales ploi, iar la munte va ninge. După prânz se ating cel mult 5 grade.

În ținuturile vestice, temperaturile cresc ușor. Ziua va fi destul de însorită, însă acum dimineața mai sunt condiții de ceață, iar vântul are unele porniri la munte la altitudini mari.

În Transilvania, acum, dimineață sunt condiții de ceață mai ales în depresiuni, iar mai târziu se mai adună norii și vor aduce ploi dar și puțină lapoviță. La munte va ninge iar temperaturile ajung până la 6 grade în zona Alba Iulia.

În sud-vestul țării, avem soare și atmosfera plăcuta. Tendință de încălzire se păstrează și aici, iar maximele urca spre 11-12 grade – valori mai ridicate decât în mod obișnuit la această dată.

Și în ținuturile sudice găsim vreme frumoasă, însă acum dimineața izolat mai sunt condiții de ceață. Temperaturile cresc și la amiază vor fi 13 grade în Lunca Dunării.

Vremea în București

La București, astăzi avem vreme destul de bunã, soare dar și înnorări trecătoare și nu este exclus să vină câțiva stropi de ploaie. Temperatura aerului ajunge pe la 11 grade, o valoare ridicată pentru luna Noiembrie.

Vremea la munte

La munte, înnorările vor fi persistente. Va ninge slab și pe suprafețe restrânse, iar vântul va prinde putere la altitudini mari. Temperaturile din stațiuni scad ușor.

Sursa:stirileprotv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *