O șoferiță beată a făcut prăpăd în Galați: 9 mașini avariate

Un accident rutier soldat cu pagube materiale a avut loc, luni dimineață, 26 decembrie 2022 în municipiul Galați. Femeia a pierdut controlul asupra volanului și a intrat cu mașina în zona pietonală din Orașul lui Moș Crăciun, în urma evenimentului 9 mașini au fost avariate.

Potrivit IPJ Galați, la data de 26 decembrie 2022, în jurul orei 05:00, Poliția Galați a fost sesizată prin Apel Unic de Urgență 112, cu privire la faptul că pe strada Vadul Sacalelor, din municipiul Galați, a avut loc un eveniment rutier.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au stabilit faptul că o femeie cu vârsta de 44 de ani, domiciliată în municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Navelor, când a ajuns la intersecția cu strada Domnească, a pătruns pe sectorul de drum închis circulației publice, în zona Orașul lui Moș Crăciun, a traversat platoul pietonal din zona monumentului „Fata pe valuri”, a trecut prin gangul blocului aflat în imediata apropiere și s-a oprit pe strada Vadul Sacalelor, în zona pieței.

În urma evenimentului rutier, au rezultat mai multe pagube materiale, au fost avariate un număr de 9 autovehicule și vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto.

La testarea alcoolscop, a rezultat o alcoolemie de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, conducătoarea auto a fost testată și cu aparatul Drug test, rezultatul fiind negativ.

A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, urmând a se stabili împrejurările exacte în care s-a petrecut acest eveniment rutier.

Sursa romania24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *