Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

ATENTIE LA SEMNELE DE CIRCULATIE ! NU A RESPECTAT INDICATORUL OPRIRE ȘI A PROVOCAT UN ACCIDENT RUTIER !

Luni, 6 aprilie, un șofer din Răucești care nu a respectat indicatorul de Oprire a cauzat un accident rutier pe strada Mihail Sadoveanu.

Polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Neamţ au fost sesizați în jurul orei 9.15  despre producerea accidentului rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din primele cercetări se pare că în timp ce un tânăr de 22 de ani, din Răucești conducea un autoturism pe str. Nemţişor, ajuns în intersecţia cu Str. Mihail Sadoveanu, nu ar fi respectat semnificația indicatorului “OPRIRE” și a pătruns în intersecție intrând în coliziune cu un autoturism condus de către o femeie de 30 de ani, din Vânători Neamț.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea femeii, care a fost transportată la Spitalul Orășenesc Sfântul Dimitrie pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii participanți la trafic au fost testați alcoolscopic, însă rezultatele au fost negative. În cauză cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.