Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

O ambulanţă, răsturnată de o autoutilitară condusă de o femeie: trei persoane au ajuns la spital !

O ambulanţă s-a răsturnat, în municipiul Caransebeş din judeţul Caraş-Severin, după ce o femeie care conducea o autoutilitară nu i-a acordat prioritate şi s-a ciocnit cu autosanitara, şoferul ambulanţei şi alte două cadre medicale fiind rănite uşor în urma accidentului.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Caraş-Severin, luni după-amiază, poliţiştii au fost sesizaţi prin numărul unic de urgenţe 112 că în municipiul Caransebeş a avut loc un accident rutier în care a fost implicată o ambulanţă.

“Din cercetările efectuate la faţa locului s-a constatat că în timp ce C.L., în vârstă de 26 de ani, conducea o autoutilitară, nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu o ambulanţă care avea în funcţiune semnalele luminoase fiind condusă de un bărbat în vârstă de 52 de ani. În urma impactului, ambulanţa a fost răsturnată în afara părţii carosabile”, se arată în comunicat.

Conform sursei citate, în urma accidentului, şoferul ambulanţei şi două femei aflate în vehicul, cadre medicale, în vârstă de 34, respectiv 38 de ani, au fost răniţi uşor.

Potrivit sursei citate, atât conducătoarea autoutilitarei, cât şi şoferul ambulanţei, au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, încercând să stabilească cu exactitate împrejurările care au dus la producerea acestui accident şi au deschis dosar penal pe numele şoferiţei autoutilitarei pentru vătămare corporală din culpă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.