TRAGEDIE ! Accident rutier GRAV. O soferita a intrat intr-un autobuz plin cu pasageri !

Ieri, in jurul orei 15:00, un accident rutier cu victime s-a produs in zona localitatii Lunca Rates-Cuza Voda, din comuna Ipatele.

O soferita care mergea spre localitatea Dumesti a intrat in plin intr-un mijloc de transport in comun, fiind vorba despre un autobuz in care se aflau mai multi pasageri. La fata locului s-au deplasat politistii rutieri, dar si echipaje medicale din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Iasi, pentru a acorda ingrijiri medicale victimelor. Circulatia rutiera a fost blocata in zona. Se pare casoferita sufera de diabet, boala putand fi una din cauzele pentru care femeii i s-a facut rau si a a pierdut controlul volanului.

Femeia fusese la cimitirul din localitatea Dumesti, iar in timp ce se intorcea acasa in Iasi, a facut o criza diabetica la volan si a intrat in plin in autobuzul care era oprit in statia de pe partea stanga a soselei. Au fost chemate doua salvari si trei masini de politie, in zona formandu-se o coada pe o distanta de aproximativ 10 kilometri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.