Grav accident in judetul Hunedoara ! 2 persoane si-au pierdut viata !

Două persoane au murit iar alta a fost rănită într-un accident rutier care s-a produs luni seara în judeţul Hunedoara, în apropiere de Lacul Ciniş. Incidentul a avut loc după ce şoferul maşinii în care se aflau a adormit la volan, iar autoturismul a căzut într-o prăpastie adâncă de şapte metri.

Şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Hunedoara, comisarul şef Dan Micu, a precizat, că un tânăr de 28 de ani, care conducerea un autoturism de la Hunedoara spre satul Lunca Cernii de Jos din Ţinutul Pădurenilor, a adormit la volan, moment în care maşina a căzut într-o prăpastie adâncă de aproximativ şapte metri.

“Şoferul unui autoturism, pe fondul oboselii, a aţipit la volan, iar maşina a ieşit de pe carosabil şi a căzut într-o prăpastie de aproximativ şapte metri. Consecinţele acestui accident sunt grave: două persoane decedate – pasagerul din dreapta care este tatăl şoferului şi un vecin care era pe bancheta din spate, iar şoferul a fost transportat la spital”, a precizat Dan Micu.

Tânărul care a provocat accidentul plecase, luni dimineaţă, de la Hunedoara, împreună cu tatăl şi un vecin, pentru a depune actele la APIA pentru obţinerea de subvenţii pentru păşune şi teren cultivat. Accidentul s-a produs luni seară, când cei trei se întorceau acasă, în satul Lunca Cernii de Jos din Ţinutul Pădurenilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.