RATP schimba rutele din Iasi !

Regia Autonoma de Transport Public Iasi anunta calatorii ca, în perioada mai – octombrie 2015, traseul de microbuz numarul 49 (Târgu Cucu – Cimitirul Sf. Petru si Pavel) se anuleaza si se reia circulatia pe traseul 48. Astfel, de luni pana vineri, un microbuz va circula pe urmatorul itinerariu: Târgu Cucu – Cimitirul Sf. Petru si Pavel – Zona de Agrement Ciric si retur.

Plecarile vor incepe cu ora 06:45 din zona Targu Cucu, iar microbuzul va circula la un interval de o ora pana la 21:45. De cealalta parte, plecarile din Zona de Agrement Ciric vor incepe la ora 07:15, mijloacele de transport in comun vor circula din ora in ora, ultima plecare fiind stabilita la 22:15.

Sâmbata, duminica si in sarbatorile legale, RATP Iasi va pune la dispozitie doua microbuze care, spre deosebire de itinerariul stabilit, vor ajunge si in zona Tatarasi Sud dupa plecarea de la Ciric. Primul microbuz pleaca din Targu Cucu la ora 06:45, la un interval de jumatate de ora fata de urmatorul mijloc de transport, in timp ce ultima plecare din Ciric este stabilita la ora 21:45.

Leave a Reply

Your email address will not be published.